Boxplus

BLOG

Aankondiging prijsstijging 03/2021

 

Betreft : Prijsaanpassingen 03/2021voor al onze kunststof producten – opslag en transportbakken.

 

Maaseik 15 maart 2021

 

Beste klant,

Geachte mevrouw / geachte heer ,

 

Wij voelen ons verplicht om jullie te informeren met betrekking tot de huidige plotse en dramatische stijging van de grondstofprijzen. U behoort immers tot onze klantengroep en we willen u zo goed mogelijk informeren met betrekking tot recente evoluties in onze branche.

 

De transportkosten en grondstofprijzen zijn dermate snel gestegen dat wij geen andere uitweg hebben als onze prijzen evenredig aan te passen, om onze kwaliteit en service te blijven garanderen. De toestand is dusdanig verslechterd dat we tot onze grote spijt, deze nooit gekende prijsstijging dienen door te voeren.

 

Hoe de prijzen op korte of middellange termijn zullen evolueren, is op dit moment onduidelijk. Hoelang deze situatie gaat duren, is onmogelijk te voorspellen. Wanneer we te werk gaan op onze kunststof leveranciers en experten op dit vlak, praten we hier over geen kortstondig fenomeen.

 

Gezien de omvang van dit verhaal, kunnen we onmogelijk al onze klanten ogenblikkelijk gepersonaliseerd en in detail informeren. Vraag daarom bij uw volgende behoeften aan onze producten een prijsvoorstel bij onze verkoopploeg aan !

We zullen vervolgens per project meer in detail kunnen treden en een voorstel formuleren waarbij prijsstabiliteit tijdens de offerte periode wordt gegarandeerd.

 

We rekenen op uw begrip en moeten trachten gemeenschappelijk deze moeilijke tijd te overbruggen. Wij blijven zoeken naar mogelijke kostenbesparingen en staan op elk moment open voor een gesprek om verder met u hierover van gedachten te wisselen.

 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Theo Peeters

Boxplus

 

Ga terug
Boxplus logo Bureel:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Magazijn:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Contact:
T. +32(0)89 24 57 50
F. +32(0)89 24 57 60
E. info@boxplus.be