Boxplus

IDB15.10 KANTELSYSTEEM VOOR PALLETBOXEN

Artikel-nr:IDB15.10
Buitenafmetingen:0 x 0 x mm
Omschrijving:

De bakkenkantelaar voor grote palletbakken is ideaal voor het versneld ledigen van bakken op tafelhoogte. Een eenvoudige oplossing om de ruggen van uw medewerkers te sparen en uw productie te optimaliseren. STANDAARD KANTELAAR De standaard kantelaar voor grote bakken is ideaal voor het versneld leegwerken van kunststof bakken. De kantelaar is een eenvoudige oplossing om de rug van uw werknemer te sparen en uw productie te verbeteren. De machines zijn aan beide zijden voorzien van onafhankelijke bediening zodat werken aan een nabewerkings- of sorteertafel nooit een probleem is. De kantelaar wordt handmatig door uw productie verplaatst, vergelijkbaar met een pompwagen. Uw kantelaar met uw bak vlees, vis, groenten of andere voedingsmiddelen wordt op deze manier geplaatst op de werkplek waar u deze leeg wilt werken. De bak wordt traploos gekanteld tot het product wordt aangereikt. Naar wens wordt de bak verder gekanteld tot de maximaal ingestelde kantelhoek van standaard 100°. Een groot voordeel bij het gebruik is dat bukken niet meer nodig is en daarmee het risico op blessures voor uw werknemers wordt verlaagd. Dit zorgt voor blije werknemers die fitter blijven en mogelijk meer producten kunnen verwerken. Krachtige oplaadbare accu De kantelaar kan overal in uw bedrijf worden ingezet dankzij een eigen oplaadbare accu. De krachtige accu maakt het mogelijk tot ca. 50 bakken van 900kg leeg te kunnen werken in gekoelde ruimtes alvorens ’s nachts opgeladen te moeten worden. De kantelaar is ontworpen voor bakken met een maximale hoogte van ca. 1 meter. Machines van roestvast staal voor voedingsmiddelenindustrie DE kantelaars zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelen industrie. Het zijn veilige apparaten om in direct contact te komen met uw producten en werknemers. De machines zijn van roestvaststaal en daardoor eenvoudig te reinigen met bijvoorbeeld een hogedrukspuit.

 

INTERLUDIUM : ZWAARLAST KIEPER / KANTELAAR 

 

Grote hoge bakken leegmaken. Hiervoor is zwaarlast kieper/ kantelaar uitermate geschikt.  Deze machine beschikt over een dubbele hydraulische cylinder en 2 accu’s. Met deze extra kracht kunnen bakken tot maar liefst 1500 kg worden gekanteld. De standaard uitvoering resulteert in een uitstorthoogte van ca. 1400 mm bij 120 graden kantelhoek. Optioneel kan deze kieper/kantelaar zelfs op 1565mm kantelen! Dit model is uitermate geschikt voor het leegmaken van kunststof bakken, octabins, palletkisten en andere grote containers. De machine kan als stationair station worden gebruikt , maar is indien nodig makkelijk verplaatsbaar.

ideaal voor overstorten van producten en leegmaken van bakken

Het is een eenvoudige oplossing om de rug van uw werknemer te sparen en uw productie te verbeteren. De machines zijn aan beide zijden voorzien van onafhankelijke bediening zodat werken aan een tafel of lijn nooit een probleem is. BOX+CD is de ideale machine voor het overstorten van producten vanuit bijvoorbeeld kartonnen octabins in kunststof bakken. Ook kan deze machine worden ingezet voor het leegmaken van bakken in bufferbakken van bijvoorbeeld een opvoerschroef.

De BOX+CD brede kantelaar wordt gebruikt als een vaste installatie. Uw bakken vlees, vis, fruit, groenten of andere voedingsmiddelen worden door middel van een ander transportmiddel in de kantelaar geplaatst op de werkplek waar u deze bakken leeg wilt maken. De bak wordt traploos gekanteld tot de maximale hoek van 120 graden. Een groot voordeel bij het gebruik van een BOX+CD is dat bukken niet meer nodig is en daarmee het risico op blessures voor uw werknemers wordt verlaagd. Dit zorgt voor blije werknemers die daardoor fitter blijven en meer kunnen producten kunnen verwerken.

Dubbele accu als met netstroom leverbaar

Deze machine is zowel met dubbele accu als met 400V netstroom installatie leverbaar. De krachtige accu’s maken het mogelijk tot ca. 60 bakken van 900kg leeg te kunnen werken in gekoelde ruimtes alvorens ’s nachts opgeladen te moeten worden. De BOX+CD brede kantelaar is ontworpen voor bakken met een maximale hoogte van ca. 1,2 meter.

De BOX+CD zakt deze machine met zijn enkelvoudig werkende hydraulische cilinders op zwaartekracht. Dit maakt het een zeer veilig apparaat in uw productie.

Hygiënische machines speciaal voor voedingsmiddelenindustrie

BOX+CD zijn speciaal ontwikkeld voor de voedingsmiddelen industrie. Het zijn veilige apparaten om in direct contact te komen met uw producten en werknemers. De machines zijn van roestvaststaal en daardoor eenvoudig te reinigen met bijvoorbeeld een hogedrukspuit.

Veel voorkomende opties voor type BOX+CD:

·         Taps toelopende trechter (versmalde uitloop).

·         400V Netstroom i.p.v. accu

·         Opklapbare tegenhoudbeugel (verschillende bakmaten).

·         Aangepaste kantelhoek (100 en 120 graden).

 

·         Aangepaste trechterbeugel i.v.m. afwijkende bakhoogtes.

Vraag offerte aan
Boxplus logo Bureel:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Magazijn:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Contact:
T. +32(0)89 24 57 50
F. +32(0)89 24 57 60
E. info@boxplus.be