Boxplus

infiltratie box

INFILTRATIE BOX

  • De infiltratiebox voldoet aan de actuele strenge richtlijnen voor kiezelvrije infiltratiesystemen die verplicht zijn bij de aanleg van volledig gesloten vlakken.
  • De kern van het systeem is een uiterst belastbaar blauw drainage-element van polypropeen met een percentage holle ruimte van 95%.
  • Het systeem is aan de zijkanten uitgerust met buisaansluitingen voor KG DN 150, 200 en 250. Deze zijn vrijwel zonder weerstand driedimensionaal doorstroombaar, in drie richtingen uitbreidbaar en willekeurig combineerbaar.
  • Een doorlopende inspectietunnel maakt het gebruik van zelfrijdende camerawagens met een cameragrootte voor buizen vanaf DN 150 mogelijk. De inspectietunnel is voorzien van wijdmazige zijroosters die bedoeld zijn voor het controleren van de poreuze buitenste oppervlakken en het volledige drainagevolume met alle statisch relevante draagelementen.
  • Het drainagesysteem is geconstrueerd voor professionele inspecties en herhalingscontroles. De inbouw is ook mogelijk onder oppervlakken met verkeersbelasting en op grote diepte.

 

INFILTRATIE BOX INFILTRATIE BOX
Boxplus Transportprijzen

* deze prijzen zijn exclusief transport. Klik hier voor onze transportprijzen.


Tags: INFILTRATIE BOX
Boxplus logo Bureel:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Magazijn:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Contact:
T. +32(0)89 24 57 50
F. +32(0)89 24 57 60
E. info@boxplus.be