Boxplus

BOXPLUS : een strategische ALLIANTIE met vooraanstaande Europese producenten.

"Wat elke klant van Boxplus uiteindelijk zoekt is een creatieve oplossing voor zijn verpakkingsbehoeften tegen de interessantste prijs"


Boxplus stelt zich duidelijk tot doel tegen de beste kostprijs, sneller en beter te voldoen aan de behoeften en noden van de klant dan de collega's. Boxplus concentreert zich daarom op de belangrijke punten voor de klant en vult deze op de juiste manier in. Door een combinatie van unieke factoren weet Boxplus de kostprijs sterk in de hand te houden en zijn de verkoopprijzen super concurrentieel.
Uniek zijn de strategische allianties die Boxplus heeft aangegaan met vooraanstaande aanbieders van meermaals inzetbare verpakkingen en milieurecipiënten op de Europese markt. De bedoeling van deze offensieve allianties is de opbrengsten van de participerende partijen te laten stijgen of de kosten te laten dalen, relatief ten opzichte van de concurrentie.

Op deze wijze vormt Boxplus een schakel binnen een grote keten van ondernemingen, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het opstarten,
structureren en managen van interorganisatorische samenwerkingsverbanden. Het is door deze strategische samenwerking met gereputeerde
bedrijven dat Boxplus erin slaagt de overheadkosten te drukken waardoor een ijzersterke prijskwaliteit verhouding wordt bekomen.

Hierin schuilt de toegevoegde waarde van de allianties, met als gevolg dat er beter kan worden ingespeeld op de wensen van de klant.
Boxplus logo Bureel:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Magazijn:
Industrieterrein Jagersborg
Jagersborgweg 1124
B-3680 Maaseik
Contact:
T. +32(0)89 24 57 50
F. +32(0)89 24 57 60
E. info@boxplus.be